With Julia

Hello everybody :)
Sitter just nu i Julias rum och bloggar. Haha vi har haft det roligt idag, mer än så säger jag inte :P




Den som väntar på något roligt väntar aldrig för länge!

Yessss, i jul följer jag med Alexandra till USA! Som jag längtar :)
Alex familj/släkt har ett hus i Florida på en ö som vi ska vara på i tre veckor. I'm so happy right now.
Det kommer bli mycket shopping, bilder,  bada och sol, tro mig. Det är ju rätt roligt att komma hem på vintern och är brun som en pepparkaka :P hahah.
Det enda som är mindre bra är att jag inte kan fira jul hemma :( men det löser vi nog på något annat sätt.

Längtar!!


Godmorgon känns så uttjatat att säga men men...

En sak jag har kommit på är att jag inte kan sova längre än till kl 8, varför? Det spelar ingen roll hur sent jag går och lägger mig men jag vaknar alltid samma tid! haha :)

Jag hoppas verkligen att den nya designen och headern blir klar snart då jag kan börja "satsa" på riktigt, hehe.
Dagens planer är inget komplicerat, jag har bara tänkt att vara hemma men Julia (jag kan ju inte göra något annat). Sedan ikväll åker jag, mamma och Linn till stallet för att titta på "valborgsfirandet" :)


Never Say Never

Sitter och kollar på Never Say Never med Mommy nu, lyckad kväll!!
Imorgon är det ingen skola gud vad skönt :)

Nu ska jag fortsätta att njuta av filmen.


Hej

Nu har jag kommit hem från fotbollsplanen. Jag åkte dit klockan 9 imorse för att stå i cafeterian och sedan stannade jag och tittade på machen :) Usch vad jobbigt det är att stå bredvid och titta, men vi vann med typ 8-1 eller något (tappade räkningen hehe).




Nu ska jag hoppa in i duschen.
Kram



Kvälls-mys

Nu blir det kvällsmys med mamma framför filmen Kärleken checkar in.  Mysigt.

Idag har jag gjort rätt mycket faktist. Först varit på cross banan och hjälpt Linn att sälja saker, sedan åkte jag och mamma till stallet och hälsade på Geisha, åhh vad jag saknar henne! Hon gnäggade när jag kom.
När jag kom hem tog jag upp Justin och Jaden (mina marsvin) och sedan kom Julia och vi var ute och tog lite kort, korten kommer nog imorgon jag ska redigera dom lite först m.m.
Så nu har ni en kort sammanfattning av min dag :)

Bye Bye


Be yourself and don't try to be anyone else!


Så bra

Jag tycker att den här covern är grymt bra men originalet är såklart bäst! Gillar alla hennes låtar :)
Vad tycker ni?


God morgon

Igår så kom Julia och Alexandra hem till mig för att hålla mig sällskap, dom är för roliga alltså!
Sedan bestämde vi att ha film kväll, det börjar bli som en tradition att ha på fredagar :P
A och J åkte och hyrde en film (jag är ju handigkappad nu). När dom kom tillbaka gick vi ut för att ta lite luft och jag satt och filmade vad dom höll på med, haha. Ni får se snart :P
Sedan åt vi tacos och hade en mysig kväll. Vi hyrde filmen Vanishing On 7th Street, den var inte lika bra som vi trodde men men..


Nu sitter jag i mitt rum och lyssnar på 1D och Justin, haha en rutin på morgonen :)
Idag ska jag försöka vara ute lite mer efterssom att det är så fint väder. Igår när jag tittade hur varmt det var var det 27 grader i solen, helt sjukt!!


Ha det bra kram <3


Jag svarar :)

Anonym om Musik i bilen gör resan roligare!:

Hej, jag tänkte bara fråga om du fixar dina naglar själv eller om du åker någonstans. Om du gör det hur mycket kostar det??



Svar:
Hej på dig :) Jag går/gick och fixade naglarna På en nagelsalong här nere i Åkersberga Centrum, men dock gör jag inte det längre. Det är nog ganska individuellt men jag tycker inte det är värt pengarna, men det blir ju gaaalet snyggt!
Om du vill göra en fransk manikyr kostar det runt 500 k, men tänk på att man måste "fylla på" var 3-4 vecka (naglarna fortsätter ju att växa) och det kostar runt 300-400 kr, sedan får man ju välja om man tycker det är värt det eller inte.

Om du vill veta mer exakta priser kan du gå in här (det kostar förstås olika mycket beroende på vart man går) :http://www.expressnail.se/prislista-365268

Hoppas att du fick svar på din fråga :)

Looking forward to...

Även fast mycket är dåligt just nu så är jag säker på att det här året kommer att bli Totally amazing, trust me!
Jag har mycket att se fram emot......ååå vad jag längtar!!

När allt är säkert lägger jag upp det på bloggen (vill inte säga något som kanske inte blir sant) :)

I'm so happy right now!


Musik i bilen gör resan roligare!

Är på väg in till sjukhuset nu, förhopningsvis för sista gången :) Det är kö och det går långsamt men det gör inget för jag dunkar One Direction :)
Jag kan hålla Med om att inläggen har varit tråkiga men jag har seriöst bara varit hemma och på sjukhuset den här veckan och där händer det inte så mycket.


Just close your eyes and enjoy the roller coaster that is life!


Idag får vi besked :)

Japp idag ska jag åka till sjukhuset och göra en magnet-röntgen, så nu får vi veta exakt vad som är fel i mitt ben.
Jag är så himla trött på att ha ont!
Vi får hoppas på det bästa :)

Jag trode aldrig att jag skulle säga det här men jag länktar verkligen efter skolan, eller det är kanske inte skolan jag längtar efter utan att få komma ut, träffa kompisar och vara lite social.
Jag är såååååååå trött på att ligga ensam i soffan hela dagarna.

Jag hoppas att alla har det bra , Kram!!


På väg till sjukhuset......igen :/

Åååå jag orkar inte mer


Jag klarade det!

Jippie, I mede it! Jag klarade att komma ur soffan själv+fixa maten "stolt" ;) det var inte smärtfritt men de var det värt, jag är utsvulten!!


Har jag förändrats?

Sitter och tittar igenom lite gamla bilder, har jag förändrats något. Själv tycker jag att jag har förändrats sjukt mycket :)

För ett år sendan:


Nu:


Vad tycker ni?


Sjukling

Hej på er! Jag hoppas att alla har det roligt för det har inte jag. Jag ligger nere i soffan med ett knä som känns som om någon sticker knivar i det :S
Och inte nog med att jag har ont i knät så har jag blivit jätte förkyld! Jag tror att var alla sjuka småbarn på sjukhuset som har smittat mig :P

Just nu sitter jag och tittar på tv och håller på med datorn, det finns inte så mycket annat som jag kan göra. Men jag har också laddat upp med So boken ifall att.....


Sjuk tjej....


Never stop dreaming!

<3


Vill inte spendera helgen på sjukhuset!

Hej, ni har säkert undrat varför jag inte bloggt på länge så jag tänkte berätta nu.

Igår så var det ju premiär för Sanktan, matchen gick jättebra och vi vann med 5-0 :) Men när det bara var ca 60 sek kvar av matchen så skulle jag ta en boll men jag hamnade fel och jag kände en stor knäck i benet och sedan kände jag hur benet gick urled (det hoppade tillbaka nästan direkt). Jag kunde inte fortsätta matchen.

Sedan åkte jag och pappa in till sjukhuset, vi kom fram ca kl 20.00. Väl på sjukhuset fick jag en rullstol och det blev det en lång väntan. Några läkare undersökte mitt knä och jag fick komma in på röntgen. Sedan fick vi vänta ca 2 timmar till. Jag och pappa fick ett eget litet rum att sitta i :) När läkaren kom in berättade hon att jag hade en fraktur på lårbenet och att jag ev hade slitit av ett ledband.
Vi blev kvar på sjukhuset till kl halv 01.30 och jag kom hem ca kl 02.00.

Nu ligger jag i soffan (jag har tillbringat natten här eftersom att jag inte kommer upp för trappan).
Mitt ben känns 1 ton tungt och jag kan inte röra på det.
Snart ringer läkaren och säger om jag ska opereras eller inte.

Nu vet ni varför jag inte har bloggat.
Kram <3


På sjukhuset...

På sjukhuset berättar mer sen .


Ont i halsen

Vacknade vid halv 10 idag och gick upp och drack en stor kopp te, jag har fruktansvärt ont i halsen, så typiskt!
Idag börjar Sanktan och igår kväll hade vi en Kick-off med fotbollslaget, vi hade superroligt!!!

Som sakt börjar Sanktan idag och vi har sicktat in oss på första plats, såklart.
Matchen börjar kl 18.00 och innan det ska jag åka upp till Geisha. Jag tror att jag bara rider någon liten runda i skogen eller går till klätterbacken så hon bygger lite muskler :)

Godmorgon föresten <3


Inte hunnit blogga :(

Hej, idag har det verkligen varit en toppen dag, med mycket skratt! Berättar mer imorgon ska sova nu.
Sorry för den dåliga uppdateringen.
Godnatt


Varför går det inte att ladda upp bilder via Blogg appen längre? :O

Nu är boxarna mockade och Geisha är ren, men jag är vrål hungrig ska se om jag hittar något i klubbhuset att äta. Jag ska också hinna piffa upp stövlarn/tränset innan ridningen.


I stallet

Nu är en box mockad så det är bara att sätta igång med den andra...


Godmorgon

Godmorgon, Idag börjar jag kl 9, skönt. Nu är jag hemma hos Alex och väntar på att hon ska fixa iordning sig. Idag efter skolan ska jag gå direkt till stallet, mocka 2 boxar, kanske smörja lite osv för sen kl 6 ska jag rida dressyr lektion på Geisha. Ha det bra :)


Väntar på busen.

Hej, nu har jag precis slutat skolan och står och väntar på bussen. Skoldagen har varit helt ok, vi har mest tittat på film. Haha vi såg Kalle och Choklad Fabriken och för att göra filmen roligare tänkte jag att Louis och Niall var "ompa-lopier" (jag har ingen aning hur det stavas) :)
När jag kommer hem ska jag vara med Julia och vi kanske går ut och tar kort eller något.
Ha det bra! <3


Bilder

För ett tag sen var jag uppe på volten med Geisha och tog lite bilder. Bilderna hann aldrg komma upp så här är några av dom!








:)


Läxor...

Varför är det alltid så att man har tänkt ut ett jättbra inlägg innan man startar datorn och sedan när man ska börja skriva är allt som bortblåst? Känner ni igen er?

Iallafall så sitter jag i sängen och gör läxorna, eller jag skulle göra läxorna men sedan fastnade jag framför datorn :P
Jag har både spanska och matte som ska göras så jag borde nog sätta igång ifall jag vill bli klar innan Top Model börjar.


Halloj :)

Nu sitter vi och tittar på tv, jag och Ida ( det är alexandra som bloggar xD ) Ida satte nyss på inspelningen av lördagens "Kvällen är din" som One direction är med på och hon blev lite galen :P Haha, hon är så rolig när hon får syn på dem! Ida kommer att uppdatera mer när hon kommer hem.
En litn bild på oss från när Ida fyllde år xD

Besök gärna min blogg om du inte har något annat för dig :D www.truealexandra.blogg.se
/ Alexandra <3


<3


Crazy

Nu är jag i skolan, haha roligt att veta va? :P Jag och Alex har precis ätit lunch och nu väntar vi på att musiken ska börja. Jag tror aldrig att jag skrattar lika mycket som när jag är i skolan. Nu ska jag och Alex fortsätta ha kuligt! :)


Goooooooodmorgon!

God morgon, nu är jag färdig fixad och klar för the school, gillar ni min svengelska? :) Idag är jag ledig, dvs att jag inte har någon aktivitet!! Sååå skönt. Så jag ska planera lite skojsiga inlägg+ dagens outfit. Ha det bra <3


I skolan

Nu är jag i skolan, och ska snart ha engelska. Efter skolan går jag direkt till Geisha och sedan åker jag till fotbollsträningen. Uppdateringen kommer nog bli sådär. Men jag gör mitt bästa! Bye Bye


Ute på promis med mammsen.


Sista dagen på lovet :(

Japp som ni läste i rubriken är det sista dagen på lovet idag, ogilla!! :(
Idag skulle jag ju rida hopplektion men den blev inställd pga snön, (hästarna får styltor)
Funderar på att gå ut en stund för det är ju så fint väder, synd bara att det är snö!
Vi hörs :)

 


Home soon

Sitter i bilen på väg hem, mer uppdatering snart!


Taggar till ikväll!

Sitter och längtar som in i bomben tills klockan ska bli 20:00!! Någon mer som gör det?

<3


Music <3

Jag älskar verkligen den här låten!
Texten känns så "verklig" om ni fattar? Lyssna på texten :)



Förlåt, förlåt, förlåt...

Jag vet att jag inte har bloggat dom senaste dagarna men jag har haft annat för mig om man säger så.


Igår så kom Alex och Julia, vi dansade "dans wii" och hade det skojit (ska jag våga lägga upp en video?):) Sedan så åkte jag upp till hästen och red en mysig uteritt. Julia och Alex stannade hemma och "vaktade huset". När jag hade ridit klart åkte vi till ICA och hyrde en film, Paranormal activity 3. En av dom bästa filmerna jag sett. Vi satt inte och skrek. :P
Sen sov tjejerna över.

Idag så åkte jag, Alex med mamma upp till Skånsta ryttare kl 10 och stod i kaféterian. Jag var där i några timmar och sedan åkte jag upp till Geisha, det var så himla snöööit och bläääit väder så jag gick bara en kort promenad med henne.

När jag precis var klar med Geisha så ringde pappa och frågade om jag ville följa med till veterinären med Allis. Hon hade tydligen blivit anfallen av tre andra hundar och hade 2 hål/bett i sidan av magen.


Nu har jag precis kommit hem från veterinären men Allis fick stanna kvar där :(


Så jag har haft det ganska fullt upp och nu vet ni varför jag inte har bloggat, klockan är till och med 18:30 och jag har inte ätit lunch...


Kan inte vänta tills på lördag!! :)


Ska ni se det?


Upps

Jag har helt glömt bort att blogga idag, förlåt!!

Jag kom iallafall hem från stallet för ett tag sen. Geisha var jätteduktig uppe på volten och jag övade på att få henne i låg form och samt att lösgöra bogarna lite :)

Resten av tiden som jag har varit hemma idag har jag faktist övat piano, svårt att tro va? :P

Jag och Geisha idag, haha hon tar nästan upp hela bilden!

<3


Godmorgon eller...

Upps..klockan är redan halv 12 och jag har inte ätit frukost :P
 Idag ska jag upp till bushästen, det blir nog att rida på volten eftersom att det är så blött ute, Geisha kan behöva jobba lite också. 
Det är något fel på min kamera så det går inte att ta kort och så har jag ingen som kan ta kort för mamma är typ ute på middag, Linn är på crossbanan och ska spela in ett avsnitt till Tv 4 nyheterna, och pappa är med Linn.

Nu ska jag skynda mig ner och äta frukost innan det blir allt för sent :)

Haha, bjuder på ett kort på sötnosen :)


Tack :)

Jag har bara haft bloggen i 4 dagar och ni är redan jätte duktiga med statestiken :)
Tack, tack ,tack

:)

Det här är kanske helt ointressant för er som inte gillar One Direction men jag höll på att dö av skratt imorse när jag tittade på den här intervjuven :)

Typiskt mig!

Haha, det här är såååå typiskt mig att göra när jag ska  försöka vara allvarlig :P
Var bara tvungen att lägga upp det.
Haha usch...

Buenos días (godmorgon på spanska)

Gick precis upp från sängen, sov till 9 idag men jag låg och tittade på intervjuver m.m i sängen i en timma, hehe.
Börjar dagen som jag alltid gör, lyssnar på One Direction, fast inte så högt den här gången för mamma och Linn ligger fortfarande och sover. :P
Dagens planer blir att åka till gymmet med Alex och sedan hem till SO boken. Uppdatering kommer därifrån om inte mobilen krånglar.

Godnatt!

Nu ska jag snart sova. Har legat i sängen och hållt på med mobilen i över en halvtimme nu. Imorgon blir det gymmet med bästis och sedan hem och plugga So. Inte världens roligaste inlägg jag vet men hur som helst så vill jag bara säga Godnatt, så Godnatt <3


Mina spontan inköp idag :P

Haha, japp idag blev det 2 spontan inköp som jag verkligen inte hade planerat att köpa :P
Men det började med att vi gick in i StureGallerian bara för att titta, men sen så gick vi förbi en parfym butik och Linn sa "är inte det där Justin Biebers parfym?" gissa vem som sprang in i den affären rev ut pengarna ur plånboken och rusade till kassan?, jo jag, hehe. Hon i kassan skrattade åt mig och sa att den affären var den enda affären i hela Sverige som hade den Parfymen och att dom hade ensamrätt om den. Som jag har letat!
Det andra spontan inköpet var när mamma skulle gå in på Åhlens för att titta på kläder. Vi gick in i affären och det första jag såg var One Directions skiva Up All Night på hyllorna! Gissa vem som sprang in i den affären rev ut pengarna ur plånboken och rusade till kassan?, jo jag :)
Så det blev två lyckade inköp idag :)
Dessutom så provade jag en vårjacka på Hollister som jag snart ska köpa :) (dom hade inte rätt färg och storlek).

Finaly home

Nu har jag kommit hem efter en 7 timmars lång dag i stan, phuu.
Har bytt ut dom tajta jeansen till min One Piece :P Vädret var verkligen inte på min sida idag, det var hyfsat fint väder när vi åkte men sen började det att regna. Så det blev mest att gå inne i galleriorna och titta, jag som hade sett fram emot att gå ute i stan och titta i alla roliga butiker :/ aja that's life, haha.
Snart kommer ett inlägg med vad jag köppte.

Trött i benen.

Hello, what's happening? Själv sitter jag i ett provrum och vilar benen. Linn håller på att prova lite kläder i rummet bredvid mig, tror att hon har hittar något nu. Jag har hittat en grej som jag är väldigt nöjd med :) Visar när jag kommer hem .

 


Dagens outfit

Kör på något enkelt idag, en svart stickad tröja, tajta jeans och färgglada armband.
Sedan blir det converse och min skinnjacka (inte riktigt skinn förstås).
Enkelt men snyggt :)

Goodmorning

Startar morgonen med att dunka One Direction, blir verkligen på bra humör hehe!! :P
Sitter iallafall nere i köket och bloggar, jag har redan hunnit fixa en outfit för idag (ni får se den snart) och fixat mig själv, duktig? :).
Vid 11 tiden drar vi till stan, det ska bli så mysigt, bara gå runt och titta lite + köpa, fika m.m. Kommer nog ta bilder också.
Puss Puss

Kvällsmys

Sitter med familjen i soffan och tittar på tv + äter kladdkaka :)

Ser verkligen fram emot att åka till stan imorgon, det var så länge sen! Det blir nog mest att gå och titta på kläder men men. Ska vara lite lojal nu, haha.
HejDå


In my head


Ny duschad

Kom precis ut från duschen och nu sitter jag i min One Piece framför datorn och glor..haha skoja.

Tydligen så är fotbollsträningen inställd så det blir en hemma-slappar-dag idag, ganska skönt faktist.
Åkte till bushästen en snabbis och red ut barbacka men fy vad det blåser och är kallt ute, är det bara jag som tycker det?

Har suttit och planerat morgondagen lite och det lutar åt att åka in till stan med mammsen, beror lite på vädret!
Ska också försöka få tag på Alexandra och se om hon vill följa med till gymmet på Onsdag.
Ha det bra :)


I'm so excited and I just can't hide it!


Pluggar :/

Sitter ute i solen och pluggar so, har prov efter lovet på det 30 åriga kriget, och jag kan typ inget :S Aja ska läsa vidare nu. Juste drar snart till stallet och jag tror att jag tar med kameran :)

Bra start på dagen

Godmorgon, har ni sovit gott? Det har iallafall jag. Det blev rätt sent igår kväll, men nu är jag pigg igen!
Startade dagen med en stor fruktsallad och juice, fräscht att äta till frukost ju.
Sitter och håller på att planera dagen lite, har både hästen och fotboll idag så det blir nog fullt upp men jag ska hålla er uppdaterade genom mobilen, låter bra? :)

Nu ska jag fortsätta att äta min fruktsallad så jag blir klar någon gång, har bara kommit till hälften och jag är redan proppmätt :P



Twitter

Följ mig gärna på Twitter! Jag följer såklart tillbaka 


Just Dance

Sitter nu proppmätt i en stor fotölj och tittar på när några spelar Just Dance, hihi. Ska jag våga mig ut på dansgolvet? 


Dagens ridpass

Idag var det dags för Dressyr träning igen :)
Det gick ganska bra, skänkelvikning är inte riktigt min och Geishas grej :P
Men mot slutet så gick hon jättefint!
Efter träningen borstade jag av henne och sedan mockade jag (det är mycket roligare att mocka när man dunkar One Direction i boxen).



Mot påskmiddag

Sitter i bilen på väg mot Ekerö nu. Vi ska dit och äta en försenad påskmiddag med mammas släkt :)



Design och Header på väg :)


Första inlägget

Hellojsan, jag heter Ida och är en tjej på 13 år. I denna blogg kommer du att få följa med i min vardag som bl.a. är hästar, fotboll, vänner och ONE DIRECTION!
Haha, jag säger som en domare brukar säga "jag är inte Gud och kan inte göra allt". Med den meningen syftar jag på uppdateringen, jag kommer göra allt för att hålla er uppdaterade, men ibland så kanske jag inte har tillgång till dator.... ni förstår :)


Välkommen till min nya blogg!


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus