I'm a crazy fan, hehe.

Upps... har tweetrat One Direction killarna (mina älsklingar) så mycket idag att jag inte kan tweetra mera, haha.
I'm a big big fan, trust me!!
Jag skulle sicka iväg en tweet och då får jag det här svarret av twitter - "You are over the daily limit for sending Tweets. Please wait a few hours and try again"  Haha, jag kanske ska ta det lite lugnare!



Varva ner lite.

Har dragit på mig min One piece nu, behövdes verkligen! Är ganska trött på att gå i tajta jeans, hehe.
Ser fram emot en kväll med "inget" att göra, bara slappa framför tv:n! Sådana kvällar behövs ibland.
Ska passa på att kolla lite bloggar också :)
Ha det bra :)
P.s. Länka din blogg i en kommentar så jag kan läsa din blogg + att du får en till läsare :P

Some pics from today


Saknaden är stor!!

Hittade lite bilder på datorn från lite fotbollsmatcher och så, nu känner jag verkligen hur mycket jag saknar fotbollen!
Att kunna springa känns ju som en självklarhet och jag tror inte att man tänker på det när man väl kan, men när man plötsligt inte klarar sig utan ett par kryckor värdesätter man fler saker, det låter kanske konstigt men en av dem sakerna jag längtar mest efter är just att kunna springa, att kunna vara med på planen och kämpa tillsammans med laget, springa fram och tacka publiken, ja... allt helt enkelt!
Jag hoppas med hela mitt hjärta att jag kan fortsätta att spela fotboll, för just nu är inget säkert! Jag tänker kämpa mig frammåt även fast jag vet att det kommer att göra ont!!

Home sweet home!

Kom äntligen hem efter en rätt seg skoldag :P Jag har ärligt talat varit helt borta idag, hela huvudet känns typ som mos.. :P Det kanske är regnat som gör det eller alla pannkakorna jag åt!
Men ändå känns det mysigt att sitta inne medans regnat öser ner utanför, inga läxor som ska in den här veckan så allt är bara soft, haha. Vi får se om jag följer med mamma till stallet och hälsar på min bebis?
Har precis ätit upp mellisen och nu sitter jag och väntar på Julia :)
Bild tagen för ca 1 år sedan..

I skolan

Efterssom att det blev dålig bloggning igår så tar jag igen det lite nu, idag ska jag verkligen försöka blogga much!!
Nu är jag i skolan, var nyss ute och njöt av den lilla solen som fanns, thihi. Slutar kl fyra idag!


Lite information!

Idag kommer det tyvärr inte bli någon bra uppdatering!! :( Snart ska jag iväg på någon gitarr grej med Linn och jag kommer nog inte hem förän kl 8 tyvärr! Jag gör mitt bästa för att hålla er uppdaterade :)


STOP DREAMING AND TURN YOUR DREAMS INTO REALITY!


What I bought

Bikini från Stadium, Blus från GinaTricot, Tubtopp från Gina, Sött linne från Hollister, Chorts+Pilotglasögon från Gina och en klänning/långtröja från BikBok.
Det var min shopping det :) Det är svårt att hur kläderna ser ut på bilden men jag kommer antagligen att ha dem på mig under snar framtid, så håll utkik :P

Phu... :)

Är helt slut efter flera timmars shopping, hittade lite av det jag sökte och nästan alla pengarna är slut, hehe.
Visar allt när jag kommer hem :)

Chillar

Har precis tittat på 4D, snygga? :P


Dagens outfit

Här är en liten smygtitt på dagens outfit :) Kör på enkelt idag, jeans, instoppad tröja och ett brund litet skärp!


Hjälp mig

Vilken bakrund ska jag ha på bloggen? Alla som svarar får en länk:) TACK!


Morgondagens planer :)

Imorgon ska klassen till Tekniska museet, vilket innebär ingen skola! Vi ska samlas kl 8.45 vid stationen. På musset ska vi se en 4D film, spännande :)
När vi sedan ska åka hem så hoppar jag och Alex av vid täby och shoppar. Dags att handla lite sommarkläder, me like!! :) Ska fixa ------------- också *hemligt*, thihi.
Så min morgondag kommer att bli grym! Hur ser eran morgondag ut?

Bild på mig och Alex för lääääänge sedan! :P


En riktig sommarlåt!

Är säker på att dem flesta kommer gå och sjunga på den här i sommar, om dem inte redan gör det :P


Hallojsan

Något som jag tycker är svårt är att komma på rubriker, iallafall till dem inläggen när man tex precis kommit hem från skolan :P Då blir det oftast "Hemma, Hej, Min dag osv..

Idag slutade jag fem över tre men jag kom hem ca halv fyra. Jag har både hunnit med att äta mellis + lite matte så nu har jag lite tid över for myself :) Den här veckan ser jag verkligen fram emot, inga läxor och inga prov. Morgondagens planer kommer upp snart!


Windy

Sitter och kollar på idrotten, tror jag blåser iväg snart :P


Allt krångar

Jag har suttit i snart 2 timmar och försökt fixa headern, men allt krånglar så jag gjorde en enkel (ful) lite snabbt bara för att ha något.
Om jag hinner så fixar jag det imorgon :)

Fixar lite med bloggen

Jag håller på att fixa lite med bloggen. Så om det ser lite konstigt ut vet ni varför.
Ville bara säga det :)
HA det bra!

Klantiga jag!

Så här går det när man ska klippa tånaglarna och heter Ida Andersson :P

Hår xx

Julia håller på att locka mitt hår nu, och då menar jag verkligen LOCKA!! Har superkort hår nu! Usch jag ser ut som dem gamla kungarna med peruk :P Haha.


Allt går bara man vill!


Words

"I dream because there is no other way I could see it happend"


Mys på baksidan

Kom hem nästan precis 8 och jag gick direkt och satte mig på baksidan i kvällssolen med ett glas blåbärssoppa, SOMMAR!
Snart ska jag återvända in så jag hinner duscha och fixa djuren innan ESC börjar. Det blir alltså en chill kväll :) Behövs sådana ibland!

Härligt väder

Sitter och kollar på mina lagkompisar som värmer upp, åh jag vill vara med. Men det är iallafall superfint väder så jag får jobba på solbrännan istället :P

Trött

Det blev rätt sent igår. Vi åt middag på en jättetrevlig restaurang, sedan blev det bowling och spel. Haha det hände en lite rolig grej där också, tänker nog inte skriva det, hehe. Skrattar när jag tänker på det fortfarande.
Även fast det blev sent igår så vaknade jag ca kl 7, jag kan inte sova längre verkar det som. Jag vaknade på världens bästa humör!! Jag har drömt om Niall från One Direction 3 nätter i rad nu :) Yippie.
Idag är det fullspäckat schema, först med mamma till stallet, sedan titta på Linn som spelar gitarr och sedan till fotbollen och stå i kafeterian + kolla på när mitt lag möter AIK (om jag klarar av att kolla, jag blir så himla nervös när jag själv inte kan vara med,hehe).
Ikväll är det ju också Finalen av ESC 2012, hoppas att sverige vinner.
Nyvaken tjej....

Snart drar jag in till stan!

Party time!

Mina och Julias pannkakor

Jag och Julia skulle göra pannkakor till lunch och det gick väll sådär... hehe.
De första pannkakorna brändes fast i botten och efter flera gångers försök kom vi på den smarta iden att göra mini-pannkakor :) Det tog ungefär dubbelt så lång tid men det var det värt!
Hahah snygga?

Phu...

... jag har äntligen städat klart undervåningen. Haha jag blev jättevarm (ni vet damsuga är jobbigt :P) nej men jag satte på musik och vipps så blev det roligare att städa! Tog precis en dusch och nu ligger jag ute i solen och har det skönt, läxorna är med mig ut dock :S


Godmorgon

Godmorgon på er. Jag har varit vaken i ungefär 2 timmar, jag har suttit och gjort en header den tiden :P Headern är inte till mig utan till två par tjejer i min klass, ni får se den sen kanske? :)

Idag är det ingen skola för vi ska typ jobba (hemma eller på något företag) och samla in pengar till de fattiga länderna. Själv tycker jag att det är jättebra att man gör så!
Så jag ska städa hela huset och få ihop lite pengar. När jag har städat klart så ska jag nog göra något med Julia och sedan ikväll ska jag på Fest. PARTY TIME, haha.
Nu ska jag skynda ner och ä´ta frukost sp jag hinner städa klart innan det fina vädret är över.

Arkiv bild.....Jag vet tråkigt, men jag bloggar på en annan dator så..


Mobilbloggar......igen

Herregud nästan alla inlägg på bloggen har jag gjort på mobilen, det kan nog bero på att jag aldrig är hemma,hehe. Nu så sitter jag och tittar på "min" ridlektion. Det är så himla skönt ute. Jag ska i alla fall försöka komma hem till klockan 8 :)


Långrast

Ligger ute på altanen i skolan och solar + lyssnar musik! Alldeles nyss hade jag So prov, det gick super. Så nu kan jag slappna av, hihi. Mer uppdatering när jag kommer hem, kram.


Vad gillar ni med bloggen?

Jag har ju ett viss antal läsare varje dag. Vad är det med min blogg som gör att ni stannar? :)
Skriv en kommentar vad det är ni gillar med bloggen + om det är något ni saknar, så jag kan göra bloggen ännu bättre!!
Kram

I see everything


Dagens outfit


Excited

Är ganska spänd på att se era reaktioner på novellen som jag och Julia håller på att skriver :P
Den kommer säkert ut inom snar framtid!

Jag svarar

Melinda Wagman om I love you <3:
Är det där en riktig bild med honom eller har du bara fixat lite? :)

Svar: Haha, tycker det var lite roligt att frågan kom upp efterssom att jag trodde att man verkligen skulle se att det var "fake", hihi. :) Så svaret är tyvärr NEJ, jag hade önskat att det var på riktigt men jag och Julia (mest Julia) har fixat till bilden lite, oupps!



Top Model

Efter skolan tog jag taxin hem och åt lite mellis. Sedan kom Julia och vi fortsatte på Novellen, så håll ögonen öppna!! :)
Klockan 5 kom mamma och då åkte vi till stallet. Gud vad jag saknar Geisha, men jag tror att hon fortfarande kommer ihåg mig, hihi, När jag kom så gnäggade hon. Jag bostade lite på henne och sedan gick jag och mamma och beteade henne lite.
Lite tråkigt inlägg kanske men det är bättre än inget :P
Nu sitter jag med Familjen och tittar på Top Model.

Ute och myser med plutt-hästen!


WOW


Njuter av solen :)

Helloooo! När jag kom hem från skolan tog jag snabbt på mig ett par shorts och gick ut och satte mig i solen med läxböckerna i knät och musiken på högsta, härligt! Nu har jag faktiskt gjort engelska,so och spanska :)
Nu ska jag lägga mig på en filt i solen och se till att vila upp mig ordentligt till imorgon och försöka bli av med förkyldningen, ha det bra! KRAM


Omg, jag vill vinna!!!

Är med och tävlar om en signerad Forever Young Bok på www.officialme.blogg.se .
Jag vill vinna så hääääääääär mycket!! Skulle seriöst inte veta vad jag skulle göra om jag vann? Antagligen hoppa runt på mitt friska ben som en galning och skrika, haha. Nu är det bara att hoppas på det bästa!!


Läser

Hej, är verkligen inte på blogghumör idag, det ser ni på uppdateringen...
Men imorse åkte jag och tittade på Alexandra som tävlade dressyr uppe på skånsta. Sedan efter det har jag varit med Julia hela dan :) Vi har läst + börjat skriva en novell.
Jaa det var det, nu sitter jag och Julia ute på trappen och läser vidare, hehe.


<3

LEARN FROM YESTERDAY
LIVE FOR TODAY
HOPE FOR TOMORROW

Redigerad vs Inte redigerad

Inte redigerad
Redigerad
:)

Latar mig i solen.. :)

Nää, jag ligger faktist inte bara och latar mig :P Alldeles nyss så pluggade jag SO, duktigt!? Usch det är så tråkigt att läsa om Karl 12.....

Men nu så har jag lagt undan so boken och ska snart hämta datorn och påbörja en novell :) Mysigt väder att skriva i ju!


Fikar med Allis


Crosstävling

Hej och godmorgon på er :) Nu ska jag snart åka och titta på Linn som ska köra crosstävling, hoppas att det går bra! Jag ska ta lite kort, så det kanske kommer upp någon bild sen :)
Ska planera lite inlägg snart också. Ha det bra.


Hahaha, vi har alltid roligt tillsammans!! <3

Så här ser jag och Julia ut Just nu, med palsternacka i håret och lime/socker i ansiktet!! :)


<3


Hmmm...?

Ska det här verkligen bli en hårinpackning? :P


????


Länkbyte med Alexandra


Tryck på Bilden eller länken får att Komma till Alex blogg!! www.truealexandra.blogg.se 

Så, kör på ett till länkbyte med min fina bästis Alexandra :)
Alex skriver om allt i sitt liv bla hästar och fotboll :) En blogg som man inte får missa och visst har hon en cool Header!! ?

Kika in hennes blogg så blir jag nöjd,haha:

VILL DU OCKSÅ HA LÄNKBYTE SÅ KOMMENTERA :)


Photoshop

Sitter hemma hos Julia nu och vi håller på med Photoshop :)
Innan så var vi ute och tog lite bilder men dom blev inte så bra (enligt mig).
Det blev aldrig någon "spadag" igår så vi har den förhoppningsvis idag, vi ska fixa en egen gårinpackning......hur nu det ska gå, haha.

Kram Kram

I love you <3


Hahah, crazy friends I have...

Förlåt för att jag lägger upp det här men jag var tvungen .....:P


VIDEO KOMMER SNART

Vaknade kl 8 idag.... igen. Jag kan seriöst inte sova längre!!
Startade morgonen med att spela en liten truddilutt på gitarren, hehe. Har sedan kollat in lite bloggar och så. Snart ska jag/vi åka hem till mamma och då ska jag göra något med Julia...... spadag kanske? :)
Snart kommer det upp en lite Crazy video som jag kanske inte får lägga ut, upps.

Det sägs att HUNDEN är människans bästa vän....


... och det håller jag med om!


Some pictures

Charmig hund jag har!!







Haha titta på både mitt och Allis ansiktsuttryck....:P

(Och för er som undrar om jag fortfarande har ont i benet så är svaret JA)


Lekt med Allis

Hej bloggen!!
Idag så har jag faktist inte gjort så mycket, först en helt vanlig skoldag, sedan tog jag taxin hem till mamma och åt mellis och sedan kom Pappa och hämtade mig :)

Så nu sitter jag ute och kvällsbloggar med en filt runt mig, mysigt!
Alldeles nyss så busade jag med Allis, hon har så mycket enerig, men hon blir trött snabbt för hon har för mycket päls eller vad man nu kan säga. Jag fick iallafall några riktigt roliga bilder på henne :) Dom kommer upp strax :) 


Tankar om bloggning

Jag känner att många tar bloggning på blodigaste allvar! Det är klart att om man sattsar på sin blogg så ska man. Men när man känner press eller har dåligt samvete för att man inte har bloggat på länge tycker jag att det har gått för långt!
Att blogga ska vara roligt, man märker på någons inlägg om den personen kanske inte alls har lust med att blogga! Jag tycker iallafall att det är jätteviktigt att tycka det är roligt att blogga och inte bara göra det för att andra gör det eller nått....
Jag har själv kännt flera gånger att jag vill ta bort bloggen för att jag inte har något intressant att skriva, men från och med nu ska jag skriva när jag har lust! Låter bra? :)

Do what you are able to!


Home.. :/

Hallo hallo, det känns som om det var riktigt längesedan jag gjorde ett riktigt inlägg, haha. Allt har handlat om One Direction för mig den senaste tiden ;)

När jag kom hem från skolan satte jag mig och pluggade lite, åt mellis och det vanliga. Jag och några till hade igentligen planerat att vi skulle åka in till stan på Torsdag och träffa 1D men nu visar det sig att dom kanske ska åka hem idag..... crying. Men jag får hoppas på att det bara är ett rykte.

Nu ska jag fortsätta att kolla in lite bloggar och så :)
Ha det bra! :)


Kom ihåg!!

Alla bilderna på killarna är antingen tagna utav mig eller mina kompisar! Om ni vill kopiera bilderna måste ni ha min tillåtelse först, annars anmäls det!
Ha det bra :)


Bildbomb nr 2 (13/5-2012)



Aww Niall


Haha :) <3


Vad viskar ni om? :)





hahahahah det här var så roligt!! Några tjejer höll upp en skylt (jag tänker inte säga vad det var på skylten :P ) Och Niall håller på att skratta ihjäl medan Harry blir generad och tittar ner, gulleplutt!








Hahaha

Bilar

Niall filmar oss!!


Mycket bilder blev det och det här är bara ungefär hälften från vad jag tog! Bilderna som jag tog inne i affären kommer EJ att komma upp på bloggen!



IP-dagen

Idag har det varit IP-dag eller vad man nu ska kalla det i skolan.
Jag åkte dit för att kolla efterssom att jag inte kn vara med, men efter ett tag började det blåsa jättemycket och jag frös så jag tog taxin hem.

Just nu sitter jag och försöker smälta vad jag har varit med om igår och i lördags. Ska kolla igenom bilderna och videosarna nu. JAG VILL DIT IGEN!!


Bildbomb från Idag (13/5) nr 1, vissa bilder är lite suddiga :P



Louis tittar in i kameran :)












Hans leende...

Det var bildbomb nr 1, resten kommer imorgon :)




Helt UNDERBAR helg!

Jag har inga ord som kan förklara hur jag känner mig just nu! Den här hälgen har varit sjukt underbar :)
Jag kan inte fatta att det som har hänt faktist har hänt på riktigt, sånt här händer bara på film!!
Under två dagar har jag fått chansen att träffa/se mina idoler 4 gånger!
Men samtidigt är det lite ledsamt att inte veta när man får se dom nästa gång :( :)
Jag har sjukt många bilder och filmer på killarna, och ja, dom är helt underbara!

I nästa inlägg kommer bildbomb nr 1
<3


Träffat One Direction

Ooooooooommmmmmmmmmmgggggggg!!
Jag träffade One Direction 2 gånger idag + att Paul pratade med mig :)
I can't believe it!!



När vi var på väg till stan fick jag reda på via Twitter att killarna just hade gått ut på en balkong och sagt hej till alla fans! Då blev vi först jättebesvikna, men vi bestämde oss endå att fortsätta att åka in.
När vi väl kom till rätt plats var det nästan inga fans där utan bara massa poliser och avstängningar.
Då frågade mamma en av poliserna om dom skulle komma ut och visa sig igen, men hon sa att dom inte skulle det. Men sedan frågade vi en annan polis och han sa att vi kunde gå ner till andra sidan gatan om vi ville ha bättre sikt ifall att killarna skulle komma ut. Så där stog vi i några minuter och väntade.
Sedan helt plötsligt kom killarna ut och satte sig i en bil och åkte. Bilen körde förbi oss och den var ca 2 meter ifrån oss. I bilen såg jag tydligt Niall och han vinkade till oss fans!!
När bilen åkt förbi så tänkte vi åka hem, eller mamma ville gå och äta mat så vi ställde oss utanför en affär och pratade om vad vi skulle göra. Nu kommer det bästa!!
När vi vände oss och tittade in i affären stog Niall, Harry, Liam och Louis där! Omg jag höll på att dö, men jag försökte hålla mig lugn! Det var bara vi och 3 andra fans som visste att dom var där inne så vi kunde stå i lugn och ro och filma! Sedan såg Niall mitt mobilskal (jag har ett 1D skal) och han tittade på mig och skrattade, Harry tittade också på mig och log!! Det var helt underbart!! Niall var jätterolig i affären!

Sedan gick jag och ställde mig i dörröppningen där killarna skulle komma ut och då sa Paul till mig att jag skulle tänka på att ta det lugn pga att jag har kryckor så att jag inte blir nedsprungen eller något! aww han är så snäll!!

När killarna väl kom ut så var dom bara ca 1 meter ifån mig och alla fans blev typ lite galna så killarna fick springa tillbaks till studion, haha stackars dom!! Sedan började killarna att kassta runt någon liten burk till varandra och busade mitt framför ögonen på oss!! Aa det var typ det, men det bästa var att killarna såg mig och att Paul pratade med mig, det känns helt overkligt!!

Imorgon åker jag in till stan igen med Julia och Alex, bilder kommer upp då också!

Niall i affären <3


Paul :)

Så nära som jag är Paul på bilden så nära var jag Killarna!!


Godmorgon

Idag var jag uppe med tuppen, ställde kl på 8. Så nu har har jag hunnit fixa färdigt mig! Big day today you know! :) Har dunkat Turn To you hela morgonen, bra start!
Halv tio kommer pappa och hämtar mig så åker vi till crossbanan! 
 


Turn To You

Har ni hört Justins nya låt Turn To You? Om inte lyssna på den!! Får gåshud av den, såååå bra :) <3


Morgondagens planer = Can't believe it!!

Imorgon går kanske min dröm i uppfyllelse!
På förmiddagen kl 11-16 ska jag stå i kiosken på crossbanan, sedan åker jag, Julia, Alex och mamma in till stan!
Gissa vad vi ska göra där?.........nää jag kan inte hålla mig, vi ska leta efter One Direction! OMG. Det här är säkert ett helt ointressant inlägg för er men det här betyder så MYCKET för mig, någon som inte gillar dom kan nog inte förstå.
Sedan är det ju inte säkert att vi kommer att se dom men då har man iallafall gjort ett försök :)
Nu ska jag försöka lugna ner mig lite. Hur ser eran morgondag ut?


Killarna IDAG när dom hälsar på fansen!!


Kör på två länkbyten, vill du har länkbyte KOMMENTERA :)


www.meje.blogg.se
Kör på ett länkbyte med Jessica, hon skriver om allt som händer i hennes liv bla hockey och ridning! Jag tycker att alla borde kolla in den här bloggen!! :)


Kör också ett länkbyte med fina Selmas blogg :) Selma skriver också om vad som händer i hennes liv + en massa snygga blider. Det får ni inte missa!




Med J & A

Hello hello, nu har jag komit hem från skolan, Julia och Alexandra är här och vi gör inte särskilt mycket, hihi. Vi ska snart planera morgondagen lite. Har suttit och skrivit det här inlägget i ca 10 min nu......kommer ingen vart! Så det här blir ett så där tråkigt inlägg. Ha det bra :)



Äntligen Fredag

Äntligen fredag, Gud vad skönt, känner mig lättad att veckan är över för den har varit fruktansvärt, massa prov och inga roliga lektioner typ :(
Idag efter skolan tar jag taxin hem och sedan sak jag göra något med Julia tror jag. Planerna för imorgon kommer också :)


My babies are in the same city as me.............*dead*


Jag suger på rubriker..... :P

Hej bloggningen har verkligen inte varit bra idag.....I know!!
Men nu ska jag inte tänka på allt som varit dåligt utan se framåt :)

Idag har jag haft såååå mycket blandade känslor. Och allt på en gång!
Jag har både varit besviken, nervös, glad, en smula ledsen, orolig....aa typ allt! Det kommer kanske ett inlägg om det sen, Haha.
Jag också checkat av 2 prov idag, phuu.

Jag slutade kl 4 och tog taxin direkt hem, sedan åkte jag till stallet och hällsade på bus hästen, I miss her a LOT!
 Aa det var typ min dag, inte så speciell men ändå något :P
Nu ska jag äta gröt, orkar verkligen inte äta någon riktig middag, medans jag kollar på tv.

Hur har eran dag varit?


Läxor tar upp för mycket av mitt liv!!


Va med och tävla du också!


Jag är med i en tävling på http://mindynilsson.blogg.se/ ! Va med du också! 
Man kan vinna ett valfritt jättesnyggt iphonskal från www.smartabutiker.se , missa inte chansen ;)

Tryck på länken för att komma till inlägget: http://mindynilsson.blogg.se/2012/april/tavling-vinn-valfritt-iphoneskal.html#comment



Sommar plåga?

Känner på mig att den här låten kommer bli en riktig sommar-plåga! :)
Jag blir i allafall sjukt glad av den!


Ny design+Header

Fixade en design och header själv, tog bara ca 30 min :) Den är inte felfri men det var ju typ första gången jag gjorde en.

Sitter och funderar på om jag ska börja göra designer+headrar (stavning) till andra, vad tycker ni?


Fixar med bloggen

Bloggen är under renovering, så ni vet!


<3


Hemma

Phuu..känner mig jätte lättad att jag har klarat av tre nationella prov idag!
Jag kom hem för en stund sen, har tagit en macka och nu sitter jag och tittar på tv.

Haha taxi-chauffören var jätte rolig, han pratade konstant och nästan hela resan pratade vi om One Direction och Louis :) He made my day!


Snart hemma

Sitter och väntar på taxin nu, är snart hemma och då bloggar jag mer! :)


Fixar mig för imorgon

Ska gå och platta håret + lite annat fix nu så slipper jag göra det imorgon bitti. Idag måste jag också försöka gå att lägga mig lite tidigare, har två prov imorgon bla ett nationellt prov i engelska :( Usch hatar det...


Ni borde verkligen lyssna på den här låten!

Underbar, lyssna på texten!! Kommer att spelas mycket.


Tack Alex

När alex kom hem från Rättvik igår så hade hon köppt en present till mig, inte för att jag fyller år eller nått :)
Haha, absolut en av dom snyggaste tröjorna jag har! :P
Håller ni med?



Bloggar på skoltid

Sitter och tittar på idrotten nu med Alex. Varken jag eller Alex kan vara med så vi lyssnar på musik i solskenet och har det mysigt! Hur har ni det?


I'm back

Yes I'm back! Det blev ingen bloggning igår pga den enkla anledningen att jag inte hade lust att blogga.

Idag har jag stått i cafeterian på fotbollen i några timmar och sedan har jag åkt och hälsat på Geisha. Ååå vad jag har längtat efter henne! Snuttan hade fått ett stort sår på rumpan :( så jag tvättade henne och svansen.
Sedan gjorde jag lite tricks men henne, haha, hon är för söt :) <3




<3


Var bara tvungen

Hahah, älskar hans videos!! Dom kommer komma upp lite då och då :P


Fun night!

Tjenare, har varit med Julia hela kvällen/eftermiddagen. Har skrattat så mycket så nu borde jag ha synligare magrutor, hahaha.
Vi ska snart TinyChatta lite och sen se på Victorious,hehe ;P


Har ni sett Musikvideon till Boyfriend?


Hiss/Diss själv tycker jag att den var riktigt bra :)


Home

Fixade mellis lite snabbt och ska snart byta om till mjukisar :)

Jag klarade av skoladagen utan problem...typ. Tack Alexandra för att du hjälpte mig att bära skolsakerna, haha.
Kolla in hennes blogg www.truealexandra.blogg.se


Min stil...

Det känns såååå skönt att äntligen veta vad för stil jag vill ha!
Det är svårt att förklara den men två saker jag kan säga är spets och Vitt :)
Nu gäller det bara att hitta något som passar plånboken.


Torsdag

Vad har jag gjort idag då? Jo inte mycket...
Imorse åkte jag och mamma till skolan och hämtade lite skolgrejer. Så typ det enda jag har gjort idag är matte,svenska och spanska, fun? NOT!!

Hehe klockan är 20 i fyra och jag har inte ätit lunch än....upps :P
Allt blir så jobbit när man har kryckor.


Gårdagen

Nyheterna från sjukhuset var sämre än vad vi trodde :(
Allt som finns i ett knä är i princip trasigt. Så läkarna ska höra av sig tills på måndag och då ska jag få komma till en "specialist" som ska titta på mitt ben.....igen..!
Och senare nästa vecka ska jag opereras :/


Dåliga nyheter från sjukhuset. Återkommer.

Rubriken 


Live life for the moment because everything else is uncertain!



Med mamma

Hej på er.
Idag vaknade jag med ett leende på läpparna, solsken!
Idag är det förhoppningsvis sista dagen jag är hemma från skolan. Just nu är jag på mammas jobb med henne för kl 2 ska vi åka till sjukhuset och få svar på om mitt ben, åhh vad jag längtar, haha :)

Hoppas att ni har det bra.


Random bild :)


Man får göra det bästa av situationen


Solar

Startade morgonen med en god frukost och en varm dusch, skönt. Nu ligger jag ute och solar + lyssnar på musik, kan ni gissa vad jag lyssnar på, hahaha. Snart kommer Julia och då hittar vi på något kuligt. Juste imorgon ska jag in till sjukhuset, och då får jag reda på exakt vad det är som är fel i mitt ben :) Hoppas på det bästa!



Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus